Image Alt

Vikar

VI LEVERER VIKAR SAMME DAG

Gode, motiverte og aktive vikarer

En av våre alle viktigste oppgaver er å skaffe gode, motiverte og aktive vikarer til barnehager i en stresset hverdag. Vi kan stille med kvalitetssikret vikar samme dag som du ringer – og du slipper arbeidsgiveransvaret. Det tar vi oss av.

I Barnehageressursen vet vi godt hvordan du har det når du på kort varsel får forfall på jobben og et hull som må fylles umiddelbart for å få kabalen til å gå opp den dagen.

Vi vet også hva slags standarder barnehagene er ute etter når de ser etter vikarer. En vikar er en innbytter, ikke en reell erstatter for den som er syk. Nettopp derfor kan vikaren tilføre noe annet i barnas hverdag enn den som er borte. Vi er opptatt av å finne og tilby vikarer som har oppriktig lyst til å jobbe i barnehage.

Derfor har våre vikarer:

  • Blitt intervjuet, slik at vi kjenner våre vikarer og vet at de kan og vil jobbe med barn.
  • Blitt referansesjekket: Vi kontrollerer papirene og bakgrunnen til våre vikarer – også politiattest.
  • Deltatt på regelmessige vikartreff: Våre vikarer får veiledning, opplæring og tilbud om nødvendige kurs i grensesetting og førstehjelp.
  • Fått innføring i hva som forventes av en barnehagevikar, og hvordan en normal dag er og hvordan en barnehage fungerer.

Vi skaffer deg en vikar samme dag, selv om du ikke tidligere har vært kunde hos oss. Og dette er viktig for oss: Innen én time etter at du ringer oss, hører du fra oss igjen.

Husk at våre vikarer kan jobbe fra fire timer, fra samme dag du bestiller.

Det er også viktig å understreke at våre vikarer er ansatt hos oss. Det betyr at du som kunde slipper å styre med skattekort, lønn, feriepenger, arbeidsgiveravgift og forsikringer – alt dette ordner vi. Og for ordens skyld: Våre vikarer får tarifflønn.

Skulle vikaren bli syk, finner vi selvsagt en erstatter.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

Trenger du vikar?